Hosting

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum mi massa, sagittis nec justo vitae, finibus efficitur enim. Praesent ut laoreet sem, in imperdiet odio.

Hjemmesider

En hjemmeside i dag er mere end et smukt design. Den skal være i stand til at konvertere trafik til langsigtede kunder. Derfor er det vigtigt  hurtigt at formidle sit brand til sine besøgende.

Webshops

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum mi massa, sagittis nec justo vitae, finibus efficitur enim. Praesent ut laoreet sem, in imperdiet odio.

Back-up

Hvis en WordPress opdatering fejler, eller hvis dit website styrter, er det absolut nødvendigt at have en opdateret sikkerhedskopi af dit WordPress websted.

i

Kunderapport

Et sammendrag, der viser alt, vi har gjort på din hjemmeside. Bare ved at kigge på rapporten, ved du at, vi tænker på din forretning og at du er hver en krone værd.

Ydeevne undersøgelse

En langsom hjemmeside vil skade din virksomhed meget. Derfor benchmarker vi din hjemmesides ydeevne regelmæssigt og reagere, hvis noget går galt.

Sikkerheds undersøgelse

Det værste ved malware er, at det kunne være på din hjemmeside i flere måneder uden at du selv bemærker det. Vi kontrollere regelmæssigt efter malware og kendte sårbarheder.

Oppetids overvågning

Vi holder øje med din hjemmeside og sender dig en besked, når din hjemmeside går ned, så vi kan arbejde på hurtigst muligt at få den online igen.

SEO undersøgelse

SEO Ranking er brød og smør for mange virksomheder. Vi holder øje med, hvordan din søgeords ranking ændres, så du hele tiden kan være på forkant med din søgemaskine optimering.

HVAD VORES KUNDER SIGER.

Under opbygningen af vores hjemmeside og Facebookside har CherryWeb blandt andet stået for grafisk håndtering og Facebookmarketing. Til et rejsebureau som vores kræves der tit opdateringer, og her har CherryWeb altid været hurtige og effektive med at få løst opgaven. CherryWebs service er til 5 stjerner, og det er ikke sidste gang, vi bruger dem.
Sinisa Lozo Lozo Tours
Jeg har nu anvendt CherryWeb til at lave mine to hjemmesider. Jeg har ikke en eneste negativ ting at sige om samarbejdet. Arbejdet bliver altid udført, som jeg ønsker det, og inden for den tid, jeg ønsker. Derudover er der altid hjælp at hente, så servicen er helt i top. Jeg kan klart anbefale CherryWeb til enhver, der vil have lavet sin hjemmeside professionelt, hurtigt og til en lækker pris!
Rami Ismail Rami Ismail
CherryWeb havde til opgave at udarbejde en hjemmeside til virksomheden YBKonsulent. Vi kan ikke andet end at være tilfredse med hele opsætningen, designet og vigtigst af alt: kunderservice. Hele processen igennem kunne vi mærke, at CherryWeb fokuserede på os som kunder og leverede kun det bedste, indtil vi blev tilfredse. Mange tak for alt. Det har været en fornøjelse, og vi kan helt klart anbefale og vil bruge CherryWeb igen.
Yousef Baragji YB Konsulent

Vi tilbyder også kurser.

Vi tilbyder kurser i ansøgning og cv, WordPress & digitalt markedsføring.

HOSTING.

OBS! Alle viste priser er ekskl. moms.  

Send en besked

Du kan forvente svar inden for 48 timer.

Pin It on Pinterest